PC

Otključana kamera u Control prikazuje prilično detaljno okruženje u vidu ulice

Control je zaintrigirao igrače svojom misterioznom lokacijom, The Oldest House, koja sadrži neobična okruženja i čudno raspoređene prostorije. Izgleda da se zanimljive stvari dešavaju i van okruženja u kome se igrač nalazi.

Lens Mekdonald, koji je poznat po svojim hakovima igara, je napravio hak za kameru u PS4 verziji igre i demonstrirao zanimljive detalje u kratkom tviter videu. On je uspeo da iznese kameru van The Oldest House-a i prikaže ulice koje niste imali prilike da vidite u igri.

Van kompleksa, u kome provodimo najviše vremena tokom igre, se nalaze izuzetno detaljno prikazane zgrade i ulice a čak se i vozila pridržavaju pravila vožnje i čekaju zeleno svetlo na semaforu. Neistraženo područje je neobično detaljno, s obzirom da u njemu ne provodite ni malo vremena tokom igre.

Nadamo se da će Mekdonald nastaviti da deli sa nama nova okrića na koja bude naišao a neke od njegovih prethodnih avantura su nam pokazale srednji prst u God of War, odsečeni sadržaj u Sekiro-u i objasnila na koji način funkcioniše demo za Silent Hills, projekat P.T.

Control će izaći za PS5 i Xbox Series X ali samo kao besplatna nadogradnja vlasnicima Ultimate edicije. Igra je skoro dobila drugi DLC paket tako da vam predlažemo da date šansu ovoj interesantnoj igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top