PC

Otkrivene nove slike GTA Vice City remastera u RAGE Endžinu

Dobili smo i nove skinšotove nezvaničnog Grand Theft Auto Vice City remastera koji tim obožavatelja osvežava u GTA IV endžinu ‘’RAGE’’. Prvi put ćemo imati priliku da vidimo kako izgleda grafika u igri, a kreatori su obećali da će u nekom narednom periodu izbaciti i demo. 

Kao da smo juče zavijali grad u crno sa našim omiljenim kriminalcem Tomijem Verćetijem a u stvarnosti je prošlo 17 godina. Svo ovo vreme Rockstar nije pravio nikakve planove što se remastera tiče ali je avgusta ove godine Take-Two registrovao GTA Vice City domen. Hm hm. 

“Nastavak”, na kome rade fanovi će sadržati sve originalne misije, oružja i karaktere a kreatori planiraju da čitavu igru prebace u RAGE endžin. RevTeam planira da izbaci demo do kraja godine ali pre toga trebaju da izglancaju skripte i grafiku, i izbace dva videa koji će da nam predstave igru u pokretu. 

Da li će kreatori doći u nezgodnu situaciju sa Rockstarom ako remaster bude dovoljno popularan? Sve je moguće, do tad….pardon samo da ćapim ovom liku Vapid FMJ.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top