PC

Otkriveno još 12 igara koje dobijaju ray-tracing do kraja godine

Iako je nova RTX generacija grafičkih kartica kompanije Nvidia pristigla, ray tracing kao takav nije prisutna tehnologija u preterano velikom broju igara, ali se radi kako bi to bilo promenjeno.

Nvidia je objavila listu sa 12 igara koje će izaći ove jeseni i koje će posedovati ray-tracing elemente, zajedno sa DLSS tehnologijom koja omogućava bolje performanse tokom igranja.

Na listi se nalaze blokbaster naslovi, poput Watch Dogs Legion, Black Ops Cold War, Cyberpunk 2077, a prisutne su i indie igre – Pumpkin Jack, Ghostrunner, Xuan-Yuan Sword VII: The Third. U svim igrama je cilj podići kvalitet grafike na što viši nivo, a na igračima ostaje samo da pribave odgovarajući RTX grafičku karticu.

Neke igre će dobiti i određena posebna poboljšanja, pa će tako recimo Watch Dogs Legion biti igriv u 8K rezoluciji, ali samo igračima koji poseduju RTX 3090 grafičku karticu.

Celokupna lista igara koje do kraja godine dobijaju Ray-tracing glasi:

  1. Cyberpnk 2077
  2. Watch Dogs: Legion
  3. Call of Duty: Black Ops Cold War
  4. Mount and Blade 2
  5. Mortal Shell
  6. WoW Shadowlands
  7. Ghostrunner
  8. Pumpkin Jack
  9. Ready or not
  10. Enslisted
  11. Edge of Eternity
  12. Xuam-Yuan Sword VII: The Third
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top