Filmovi-Serije

Pored serija, radi se i na novom Resident Evil filmu – pratiće radnju iz prve dve igre

Capcom je baš rešio da Resident Evil franšizu pusti u promet, pošto će pored nadolazećeg Resident Evil Village, pristići i dosta materijala u vidu serija i filmova

Kako navodi portal Deadline, produkcijska kuća Constantin Film radi na novoj Resident Evil filmskoj adaptaciji sa fokusom na prve dve igre u serijalu. Želja Džohanesa Robertsa, režisera i pisca iza filma je da na bioskopska platna prenese zastrašijuće iskustvo koje su nosili Resident Evil 1 i 2.

Radnja vodi u 1998. godini i otkriće neke nove tajne o Rakun Sitiju sa Kler i Krisom Redfild, Džil, Veskerom i drugim upečatljivim karakterima iz prvih igara. Glumačka postavka je već generalno oformljena, pa tako Deadline otkriva da će Kaja Skodelario(Maze Runner) igrati Kler, Kris Redfild će biti Robi Amel, Tom Hoper(The Umbrella Academy) kao Alberk Vesker, Avan Jogia će igrati Leona, dok će Džil biti Hana Džon-Kamen.

Raniji Resident Evil filmovi se nisu preterano vezivali za igre i Mila Jovović je bila u glavnoj ulozi, ali nje sada nema, tako da ostaje da se vidi da li će novi film uspeti da promeni nešto.

Pre samo par nedelja potvrđena je igrana Resident Evil serija u produkciji Netflixa, koja će govoriti o kćerkama Alberta Veskera, kao i serija sa kompjuterski generisanim animacijama(CGI) koja će takođe biti bazirana na prvim igrama u serijalu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top