Nintendo Switch

Pre nego što zaigrate Pikmin 3 Deluxe pogledajte ove simpatične mini filmove

Simpatična avantura koja će obeležiti kraj meseca dolaskom na Nintendo Switch sisteme, Pikmin 3 Deluxe, dobila je niz kratkih filmova koji otkrivaju više o blesavim karakterima.

Ovi kratki filmovi su ranije bili dostupni samo za kupovinu po ceni od 5$, a sada su dostupni za gledanje potpuno besplatno. Dostupno je ukupno tri mini-filma, različitih u trajanju i sa drugačijim temama koje pokrivaju. Jedan govori o nezgodama na radu, blenderu i blagu u boci.

Pikmin 3 Deluxe će izaći 30. oktobra za Switch, a nestrpljivi igrači već sada mogu zaigrati demo verziju iz koje će se napredak preneti u punu igru kada je kupe.

Naše utiske za Pikmin 3 ćete moći da pročitate u novembarskom broju časopisa Play!Zine. Do tada, oktobarsko izdanje je tu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top