PC

Privatni mečevi uskoro stižu u Warzone

Besplatna Call of Duty igra koja igrače stavlja u borbu do poslednjeg na nogama, uskoro dobija dugo očekivanu funkciju kreiranja privatnih mečeva.

Call of Duty: Warzone je kroz sezone postajao sve bogatiji sa sadržajem, ujedno je i rastao broj igrača, a uskoro će biti dodata opcija za kreiranje mečeva sa posebnim pravilima.

Među pravilima će se naći mod igranja, veličina kruga, brzina, broj života, kao i razne opcione stvari koje mogu dodatno začiniti igranje.
Activision još nije najavio ništa zvanično najavio, ali procureli video, kojeg možete pogledati ispod, jasno prikazuje funkciju kreiranja privatnih mečeva.

Za sada nije poznato kada privatni mečevi dolaze u igru, ali se svakako radujemo dodavanju ove opcije, i željno iščekujemo noćnu mapu i zombije, kao druge procurele dodatke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top