PC

Second Extinction od sada u dostupan kroz Steam Early Access

Second Extinction je postapokaliptična pucačina od studija Systemic Reaction koja je prvi put predstavljena na prezentaciji Xbox Series X u maju ove godine. Posle nekoliko videa koji su u prethodnom periodu demonstrirali gemplej, igra je od danas konačno dostupna putem Steam Early Access programa. 

Pogledajte još: 11 minuta gejmpleja iz Second Extinction

Dinosaurusima nije bilo dovoljno jednom da nestanu sa lica zemlje pa ponovo pokušavaju da vladaju planetom. E pa dok je vas i vaše družine teško će im to poći za rukom. Udružite se sa tri prijatelja i pošaljite ove mutirane fosile gde im je i mesto, u knjige biologije i istorije. Igra sadrži različite tipove dinosaurusa koji su naoružani sposobnostima poput nevidljivosti, velike brzine a neki su naelektrisani itd. Sva sreća i vaš tim ima čime da uzvrati udarac pomoću progresivnog arsenala i dobre timske kordinacije a moći ćete da izaberete i jednog od četri jedinstvena karaktera. Svaka vaša pobeda ili poraz će uticati na stanje u virtualnom svetu. 

Igru za sada možete samo da igrate na PC-u i to u Steam programu ranog pristupa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top