PC

Osveženi sistemski zahtevi za Watch Dogs Legion, trebaće i RTX 3080

Watch Dogs Legion sistemski zahtevi su već od ranije otkriveni u susret izlasku igre krajem tekućeg meseca, ali je Ubisoft sada posvetio dodatnu pažnju ovom aspektu u igri i pripadnicima PC zajednice donosi osveženu listu.

Promena se odigrala kod minimalnih sistemskih zahteva, gde vam je ranije bila potrebna GTX 960 grafika, sada se zahteva GTX 970 ili GTX 1650 kao alternativa. Dodati su zahtevi sa igranje u 1440p rezoluciji sa ray-tracing kvalitetom grafike, a ono što će dolazi kao iznenađenje je to da su na listi zahteva sada uključene i grafičke kartice RTX 3000 serije, gde je RTX 3080 potrebna za 4K Ultra igranje, a RTX 3070 za 2K Very High nivo detalja.

Slobodni prostor za smeštanje Watch Dogs Legion na drajv nije menjan i ostaje 45GB, plus 20GB za HD teksture.

Nije definisano za koji frejmrejt važe ovi sistemski zahtevi, pošto je Ubisoft na listi naveo da se radi o uncapped frame rate. a za optimalno iskustvo se preopručuje DX12.

Od samog spomena RTX 3080 grafike, i to izvan ray-tracing zahteva, vaše, autoru su se oznojili prsti, pošto je retko ko spreman da izdvoji velike novce za grafički čip tog kalibra. Možda je to žrtva vrednja uživanja u 4K detaljima, ali će se zbog toga većina okrenuti ka novim konzolama, koje su čak jeftinija solucija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top