PC

U doba prevelikog broja digitalnih prodavnica, GOG nastoji objedini sve na jednom mestu

Battle.net, Steam, Epic Games Store, GOG, Origins i uPlay su samo neke od platformi na kojima se mogu kupovati igre, i sve to bi bilo prosto da nema pojma ekskluzivnosti, odnosno toga da je neka igra dostupna samo negde, a negde ne.

To dosta otežava život gejmera na PC-u koji bi da uživa u što više igara. Na svu sreću Good Old Games(GOG) je tu da olakša život sa GOG Galaxy. Iako je u pitanju još jedna platforma, to je zapravo platforma koja će stati na put gomilanju platformi.

Kako? Pa kroz već dostupnu betu smo videli da sve igre sa naloga na Steamu, Epic Games i sličnim stavlja na isto mesto, što čini sve dosta preglednijim i lakšim. To neće biti sve, pošto će GoG Galaxy omogućiti da se pazare igre na drugim platformama. Prvi partner za tako nešto biće Epic Games, koji ima lošu reputaciju sa ekskluzivama na računarima.

Univerzalna platforma kakav je GoG Galaxy, omogućiće da se brojne EGS ekskluzive kupe i putem neke druge platforme, sa čime se Epic Games slaže. Ono što u ovom momentu nije poznato, jeste da li će GOG imati neki udeo zarade od prodaje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top