PlayStation 4

U Spider-Man: Miles Morales ćete imati krznatog pomoćnika – Spider-Cat

Nova Spider-Man avantura dolazi sa Playstation 5 konzolom, a Miles Morales neće biti jedini junak koji će se boriti u Njujorku, već će imati i saborca, doduše krznatog.

Kao dodatak na odelo, glavni karakter će moći da obuče duks i da nosi ranac. A u rancu je mačka, krznati prijatelj koji će čak i pomagati tokom igranja.

Pogledajte još: 7 minuta gejmpleja iz Spider-Man: Miles Morales

U videu koji je objavio portal GameInformer je nakratko prikazano kako su se Miles i Spider-Cat sreli, odnosno kako ju je Spiderman spasio, a na kraju možemo videti i kako ona izlgeda u rancu, kroz delić gejmpleja.

Ovo je stvarno zanimljiv dodatak na Spider-Man: Miles Morales, koji će pored remastera igre iz 2018. godine doneti i potpuno novu kampanju. Što se tiče originala, Spajdi će imati izmenjeno lice, a igrači će imati opciju da Miles Morales kupe odvojeno ili zajedno sa remasterom, za šta će im trebati oko 105GB slobodnog prostora na Playstation 5, kao i 70 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top