Nintendo Switch

Zvanično predstavljen Need fo Speed: Hot Pursuit Remastered

Na žalost, jučerašnje procurele informacije su pokvarile iznenađenje, ali to nije zaustavilo Criterion Games i Stellar Entertainment da danas zvanično predstave drugi rimaster studija koji je radio na Burnout Paradise Remastered, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered. 

Studio se potrudio da vizuelno osveži igru i fokusirao se da igra radi na 60fps na PC, PS4 i Xbox One-u dok će verzija za Switch gledati da pogodi 30fps. Igra će takođe zadržati koncept koji je prvi put viđen baš u ovom naslovu a to je multiplejer preko različitih platformi pomoću Autolog funkcije. 

Hot Pursuit Remastered dolazi i sa svim DLC-ovima koji su izašli za vreme originala, a i gemplej je pretrpeo neke suptilne promene. Ono što je najbitnije je da je dobar osećaj prilikom vožnje i dalje prisutan. U videu ispod možete da pogledate kako remaster izgleda u pokretu.

Iako je original važio za jednu od boljih igara iz Need for Speed serijala, novi remaster, po prvim reakcijama publike nije baš oduševio fanove. Počele su već da lete kritike na konto grafike, a i izgleda da ovo nije naslov iz serijala koji je zajednica želela da vidi. Hteli to fanovi ili ne Need for Speed: Hot Pursuit Remastered stiže 6. novembra na PC, PS4 i Xbox One a nedelju dana kasnije i na Switch, što je otprilike baš na desetu godišnjicu od izlaska originala.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top