Gadgets

SteelSeries Arctis 7 za novu generaciju konzola!

Foto: SteelSeries

Kako se približavamo kraju godine sve je više priče o novog generaciji igračkih konzola u vidu Playstation 5 i Xbox Series X uređaja pa i proizvođači hardvera polako izbacuju nove periferije kako biste bili spremni za okršaje od prvog dana. Danas imamo najavu za unapređene SteelSeries Arctis 7 slušalice napravljene specifično za nove konzole.

SteelSeries Arctis 7 su već duže vremena jedne od najboljih bežičnih slušalica za PC računare, u šta smo i sami imali prilike da se uverimo,  ali nisu bile dostupne za konzole zato što ih nije bilo moguće bežično povezati. Međutim koristeći revolucionarni USB-C prijemnik koji je već predstavljen na slabijem Arctis 1 modelu SteelSeries je sada izbacio novu generaciju slušalica za nove konzole. U zavisnosti od platforme Arctis 7 dolaze kao 7X ili 7P, gde je prva oznaka za Xbox konzolu a druga za Playstation. Ono što je takođe novina jeste da je takozvani chat-mix dial, odnosno potenciometar koji vam omogućava da podesite koliko čujete chat a koliko zvukove iz igre sada izmešten na same slušalice pa ga možete bez problema koristiti na bilo kojoj od konzola u multiplayer igrama.

Slušalice pored ovih konzola možete koristiti i na Switch ili PC računaru a zadržavaju sve one dobre karakteristike udobnog nošenja i fenomenalnog zvuka koje su već proslavile Arctis 7 seriju. Ne treba zaboraviti ni izuzetno dugačak vek trajanja baterije koji se procenjuje na oko 24 sata bežičnog korišćenja. I mikrofon ima Discord ClearCast sertifikaciju što znači da će vas saigrači izuzetno dobro čuti.

SteelSeries Arctis 7X/P bi trebalo da se pojave u prodaji kad i nove konzole po ceni od oko 150 evra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top