PC

Everspace 2 odložen za januar, krivac – Cyberpunk 2077

I dalje se oseća potres koji je u gejming industriji izazvalo ponovno odlaganje datuma izlaska kod Cyberpunk 2077. Ovo nadolazeće ostvarenje developera CD Projekt Red odloženo je za tri nedelje, i samim tim će se pojaviti 10. decembra.

Pomeranje za naredni mesec sada izaziva egzodus igara u nešto bezbednije mesece, tačnije period u kojem se neće toliko govoriti o Cyberpunk 2077, već će one dobiti fer šansu kod igrača.

Prva u nizu odloženih igara je endgame ekspanzija za Path of Exile, koja je dobila januarski datum izlaska kao direktnu posledicu odlaganja CP 2077, što je sam developer naglasio u obaveštenju. Sada je stigla objava da se za januar pomera i dolazak Everspace 2 u Early Access na Steamu.

Studio Rockfish je procenio da je bezbednija solucija odložiti izlazak svoje igre, nego je ostaviti u senci naslova o kojem će, kako kažu, “pričati svaki portal i kreator sadržaja”. Everspace 2 nije dobio tačan novi datum izlaska, ali je poznato da će to biti tokom januara naredne godine. Za one koji su podržali igru na Kickstarteru igra će biti dostupna kao zatvorena beta tokom čitavog novembra pa sve do izlaska igre na Steam.

Ove dve igre su u januaru svakako bezbednije od uticaja koji će Cyberpunk 2077 imati na igrače, ali i u januaru očekujemo dva AAA naslova, Resident Evil (VIll)age i Hitman 3, tako da će sada sreća odrediti u kakvoj će se situaciji naći pomereni naslovi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top