PC

Procureli info otkriva da Crytek radi na Crysis Next, Crysis VR, Ryze Next i Robinson 2 igrama

‘’Egregor’’ grupa hakera je otkrila poverljive podatke za koje tvrdi da ih je dobila iz unutrašnjeg kruga Cryteka. Prema ovim dokumentima, Crytek verovatno radi na nekoliko novih projekata kao što su Crysis Next, Crysis VR i novi Ryze naslov.

Ova priča lako može da se desi da je samo glasina, jer moramo imati na umu da je Crytek možda otkazao neke od njih ili projekti nisu više u fazi izrade. Prema procurelim dokumentima, Crytek izgleda radi na naslovima Crysis Next, Crysis VR, sledećem nastavku igre Ryze i mobilnoj verziji igre Hunt pod nazivom Robinson: The Journey 2. Ovi dokumenti takođe potvrđuju postojanje Crysis Remastered, kao i činjenicu da je izrada igre prepuštena spoljnom timu.

Crysis Next bi trebalo a je Battle Royale naslov koji je opisan na sledeći način.

‘’Crysis Next je besplatna Battle Royale igra u kojoj stotine igrača sukobljava u brzom ritmu borbe. Vizuelna podešavanja karaktera, adaptivne moći nanoodela i vizuelno spektakularna borba u svetu u koji možete lako da utonete čine ovu igru idealnom za strimovanje doživljaja uživo. Crysis franšiza sadrži sve potrebne funkcije da učini da se ovaj betl rojal razlikuje od drugih. Način igranja. Stil i okruženje. Visok nivo produkcije.’’

Kao što smo prethodno pomenuli, i dalje ne znamo da li je ova igra još uvek u fazi izrade. Ne znamo ni da li je Crysis VR još uvek u razvoju. Ono što znamo je da je Crytek eksperimentisao sa ovim konceptom od momenta kada su prvi put dokopali seta Okulus kompanije.

Biće zanimljivo videti da li će bilo koja od ovih procurelih igara izaći. Ovi dokumenti takođe nagoveštavaju da će Crytek se u budućnosti fokusirati na kreiranje onlajn naslova a ne igara za jednog igrača. Pratite nas i saznajte prvi kada i da li stižu novi naslovi iz kompanije Crytek.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top