PC

Radi se na Vampire: The Masquerade Battle Royale igri

Dok se čeka na Bloodlines 2, stiže najava još jedne Vampire: The Masquerade igre, ali ne u maniru koji se očekuje od franšize.

Sada je najavljena Battle Royale igra koja kombinuje elemente iz Vampire: The Masquerade sa popularnom varijacijom multiplejer nadmetanja. Uz najavu je stigao i kratki tizer koji ne pruža mnogo detalja, ali se može naslutiti mračna atmosfera koja bi trebala biti ustaljena u igrama ove vrste.

Pročitajte još: Vampire: The Masquerade – Shadows of New York

Radnja će se odigravati po krovovima i ulicama Praga, i posedovaće izrađene akcione elemente. U prikazanom tizeru se od oružja mogu videti oklopi mačevi i dosta parkur elemenata. Od navedenih opcija postojaće mogućnost udruživanja ili solo igranja, ali sa svim ovim podacima ideja za ovakvu igru ne deluje prirodno.

Vampire: The Masquerade jednostavno prati mračna i ozbiljnija atmosfera gde fokus nije na razbacivanju moći i oružja, već drugačijem pristupu tokom igranja, zbog čega smo prilično iznenađeni ovom odlukom za izradu Battle Royale igru.

Ova igra ne bi trebalo da zabrinjava fanove koji željno iščekuju Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, pošto na ovom naslovu ne radi Hardsuit Labs, već Sharkmob, tako da je svaka igra nezavisna, i neće biti međusobnog uticaja.

Vampire The Masquerade Battle Royale igra je najavljena za drugu polovinu 2021. godine, tako da će se pojaviti u slično vreme kad i Bloodlines 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top