PC

BlizzConline će biti besplatan za sve

U prethodnim godinama, Activision_ Blizzard je imao prilično dobru i funkcionišuću ideju. Organizovati događaj u kojem će deo stvari biti besplatan, a dobar deo drugih će se naplaćivati.

Taj događaj je bio BlizzCon, kojeg ove godine nećemo videti u ustaljenom obliku. Pandemija korona virusa primorala je Blizzard, kao i brojne druge izdavače šrim sveta, da odustanu od fizičkih događaja u naporima da suzvijanja širenja virusa Covid-19.

Datum održavanja sada virtuelne prezentacije, nazvane BlizzConline, zakazan je za 19 i 20. februar naredne godine, a pred igračima je velika izmena koja će svima omogućiti da isprate najvažnije detalje. BlizzConline će biti potpuno besplatan za gledanje i učestvovanje, velika promena u odnosu na ranije događaje.

Tu može spadati i opcija za igranje igara koje se tek trebaju pojaviti, kao što su Diablo 4 i Overwatch 2, igre koje većina fanova jedva čeka da zaigra. Za ovo se još uvek čeka da Blizzard potvrdi, tako da će se znati kasnijeg datuma.

Dakle, virtuelnu kartu, koja je inače koštala 40$, sada nije potrebno kupiti što je dobra vest za sve, pa tako ostaje samo da sačekamo 19. februar.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top