PlayStation 5

Nova Silent Hill igra bi mogla biti predstavljena na The Game Awards u decembru

Sve je više glasina o mogućim Silent Hill igrama, a najnovije se vezuju za datum potencijalnog otkrivanja.

Iako je Noć veštica bila daleko prigodniji period za otkrivanje povratka ovog kultnog Silent Hill serijala, izvori upućuju da će Konami to učiniti u decembru, premijerno na The Game Awards događaju 10. deccembra.

Insajder industrije poznat na Resetera forumu kao KatharsisT, koji iza sebe ima dobru reputaciju procurelih informacija/predviđanja, nagoveštava da bi novi Silent Hill naslov, koji navodno treba biti reboot franšize, mogao biti predstavljen do kraja godine.

Ovo dolazi svega par dana nakon delimične potvrde ranijih glasina vezanih za nove Silent Hill igre, tako da ostaje samo da sačekamo taj The Game Awards, koji će svakako biti ispunjen velikim najavama igara. Predstavljanje Silent Hill igre u decembru bi verovatno ispratio datum izlaska u 2021. godini, kada se obeležava tačno dve decenije od izlaska Silent Hill 2.

Govorilo se da je glavni pokretač povratka Silent Hill franšize u život Sony, koji finansira rad na projektu zarad Playstation ekskluzivnosti. Ovo će biti drugi pokušaj da se Silent Hill igra dovede na Playstation, pošto je Konami bio otkazao Silent Hill P.T., nakon čega se ujedno rastao sa Kojimom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top