PC

Smenjena ovonedeljna besplatna igra na Epic Games Store

Epic Games na svojoj digitalnoj platformi svake nedelje deli besplatne igre, i uglavnom na vreme obaveštava korisnike o narednoj besplatnoj igri na platformi.

Ponekada, kao što se to sada desilo, dolazi do odlaganja određene igre i njene zamene drugom.

Ove nedelje je u ponudi trebala stići igra Wargame: Red Dragon, strategija u realnom vremenu sa fokusom na ratovanje. Iz nepoznatog razloga je odlučeno da se besplatno darivanje ove igre privremeno odlaže.

Umesto Wargame, u periodu od 5. do 12. novembra u ponudi će biti Dungeons 3, takođe strategija, samo sa fantazijskim elementima i opcijom za kooperativno igranje sa još jednim igračem, što nikada nije na odmet.

Sve do četvrtka, 5. novembra u 17h, imate vremena da preuzmete još uvek besplatne igre Blair Witch i Ghostbusters: The Video Game Remastered.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top