Vesti

Xbox Series S ima svega 364GB slobodnog prostora

Xbox konzole nove generacije su već pristigle pojedinima u Sjedinjenim Državama, zbog čega su počeli da pristižu prvi utisci. Već smo videli izuzetno brzo vreme učitavanja The Witcher 3 na Xbox Series X konzoli, a sada smo saznali koliko slobodnog prostora ima slabija Xbox Series S konzola.

Jedan korisnik Reddita se pohvalio dolaskom konzole, a u komentarima je otkrio da je na hard disku od 512GB slobodno svega 364GB za aplikacije i igre. Ostatak prostora je rezervisan za sistem i bitne podatke.

Realno gledano, ovo je dosta malo prostora za jednu next-gen konzolu, pošto igre zauzimaju sve više prostora. U slučaju za Xbox Series S će olakšanje to da igre zauzimaju za oko 30% manje prostora u odnosu na Series X, pošto 4K teksture neće biti preuzimane. Za igrače koji žele više igara na ovoj 300 dolara skupoj konzoli, neophodna je kupovina ekspanzionih kartica koja trebaju koštati preko 200 dolara za 1TB.

Kada se poredi sa ostalim konzolama nove generacije, Series S ima najmanje prostora, pošto će Playstation 5 imati oko 665GB prostora za igre, a najviše će imati Xbox Series X, oko 800GB.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top