PC

Dungeons 3 možete besplatno preuzeti sa Epic Store, sledeće nedelje stiže Textorcist

Kao što smo i navikli svakog četvrtka, nova ponuda besplatnih igara je stigla na Epic Games Store.

Izdašnost ove kompanije završena je sa oktobrom i proslavom Noći veštica, pa je tako ponuda sada daleko slabija od one iz prošlih nedelja.

Ove nedelje je dostupna samo jedna igra, i to zamenska, Dungeons 3. Radi se o strategiji u realnom vremenu sa mešavinom elemenata dungeon buildinga. Vaš glavni zadatak biće izgradnja tamnice, gnezda u kojem će se nalaziti trupe, kao i sama baza operacija.

Dungeons 3 je moguće preuzeti putem ovog linka sve do 12. novembra, kroz prosti proces kupovine, nakon čega će ona zauvek ostati u vašem vlasništvu.

Ponudu za narednu nedelju čini takođe jedna igra, The Texorcist: The Story of Ray Bibbia. To je bullet hell naslov sa simpatičnom grafikom, koji kao skriveni adut poseduje elemente kucanja tokom gejmpleja. Tačnije kako igrate i imate fokus ka izbegavanju neprijateljskih projektila, moraćete i da kucate reči koje vam se budu pojavljivale na ekranu.

Epic se garantovano priprema za predstojeći period praznika, kada će deliti znatno vrednije igre, kao što je to činio prošle godine

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top