PC

Izgleda da je rad na Lord of the Rings MMO igri tek počeo

Amazon još uvek sabira utiske od neuspeha sa multiplejer pucačinom Crucible, ali ne odustaje od ulaska u gejming industriju. Među trenutno poznatim projektima Amazon Game Studios grupe nalazi se striming servis Luna, kao i dve MMO igre.

Prvi MMO naslov je New World koji ima za cilj da ponudi nešto novo, dok je druga igra bazirana na Tolkinovim delima Lord of the Rings. I naravno, najviše pažnje privlači igra o Gospodaru prstenova, koja je u izradi od 2018. a Amazon ju je zvanično najavio sredinom prošle godine.

Očekivalo se da se na Lord of the Rings MMO-u već uveliko radi, ali izgleda da to nije slučaj. Uz otkriće da veterani koji su radili na WoW i Destiny igrama sada rade i na LotR igri, otkriven je niz oglasa za posao u kojima se traže ključne osobe za razvoj gejmpleja, kao i umetnici koji će raditi na dizajnu karaktera.

Samim tim što se još uvek traga za developerima koji će razvijati gejmplej i raditi na dizajnu karaktera, može se zaključiti da je LotR MMO još uvek u izuzetno ranoj fazi razvoja. Čekanje na ovaj Amazonov MMO će potrajati duže nego što se očekivalo, ali u listingu se nalazi i nešto pozitivno. Naime, Amazon traži ljude koji će u dizajniranju ostati verni knjigama, a to će budno pratiti Middle-Earth Enteprises, organizacija koja poseduje prava na Tolkinova dela.

Vrlo je verovatno da će se Lord of the Rings serija iza koja takođe stoji Amazon pojaviti pre igre. Radnje ova dva projekta nisu povezane.

Ako želite da prekratite vreme čekanja na ovaj MMO, najbolje je da odigrate stariju verziju, koja iako je izašla 2007. godine, i dalje uživa podršku sadržajem sa novim ekspanzijama. A da, uskoro dobijamo i igru sa Golumom u glavnoj ulozi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top