PC

Kreatori Life is Strange rade na čak 6 novih igara

Dontnod Entertainment izgleda nije upoznat sa tužnom sudbinom Telltale Games-a. Baš kao i prethodno pomenuti developeri i kreatori serijala Life is Strange su krenuli da rade na više naslova od jednom, a interesantno je da smo od oba kreatora videli sličan žanr igara.

Kao i Telltale, Dontnod uglavnom kreira avanturističke igre koje se uglavnom koncentrišu na priču i odnose između karaktera tako da ova dva developera za sada idu jaaaako sličnim putevima. Baš kao i Telltaleovi naslovi koji su se prodavali u milionima primeraka poput Walking Dead, Game of Thrones serijala i mnogih drugih avantura koje se orijentišu na priču, Life is Strange je prodan u preko tri miliona primeraka.

Direktor studija je obradovao ljubitelje ovog žanra danas vešću da rade na šest odvojenih naslova, od kojih Twin Mirror treba da izaže prvog decembra ove godine. Kada možemo da očekujemo druge projekte još ne znamo ali je kompanija otvorila novi studio u Montrealu koji će se posvetiti izradi narativnih igara.

Nadamo se da Dontnod neće napraviti iste greške kao i Telltale jer nikad nije dobar osaćaj gledati kako solidan developer gasi svoje poslovanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top