PC

Umesto 175GB, za Black Ops Cold War je potrebno 82GB slobodnog prostora

Kada su objavljeni sistemski zahtevi za Call of Duty: Black Ops Cold War verovatno je mnoge iznenadilo da će igra od samog starta zahtevati 175GB slobodnog prostora, a čak 250GB za ray-tracing i Ultra 4K kvalitet grafike, nešto što je aktuelni Modern Warfare dostigao tek pre mesec dana.

Na svu sreću po hard-diskove igrača, 175GB slobodnog prostora nije prava cifra, već ona ona duplo manja od te objavljene ranije. Activision je u susret igri otkrio vremena kada će igra postati dostupna za preuzimanje, gde je otkriveno da će kompletna igra zauzimati 82GB prostora na disku, a ne 175 kao što je ranije objavljeno.

Zahtev za prostorom je smanjen na opštem nivou, pa će tako samo multiplejer mod zauzimati 35GB prostora(umesto 50), a paket sa ultra grafičkim detaljima neće tražiti 250GB prostora, već 125.

Igra će zauzimati manje od 175GB i na konzolama. To je odlična vest za sve koji su planirali da kupe Black Ops Cold War, jer će konzole doći sa prilično ograničenim dostupnim prostorom. Xbox Series S će imati svega 360GB, a Playstation 5 će nositi oko 665 GB slobodnog mesta za igre, gde će ova igra zauzimati 133GB, praktično više od šestine.

Call of Duty: Black Ops Cold War izlazi 13. novembra za PC, PS4, PS5, XBO, Xbox Series X/S, a preuzimanje unapred(preload) počinje od 5. novembra za sve konzole i 10. novembra za PC.

Ovaj naslov je jedna od top igara u mesecu novembru, a ostale igre sa liste možete pronaći ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top