PC

Najavljen početak prve sezone Black Ops Cold War i plan izbacivanja sadržaja

Spremni ili ne prva sezona novog Call of Duty naslova dolazi 10. decembra. Tom prilikom, Activison će takođe i integrisati Black Ops Cold War u Warzone. U objavljenom planu sadržaja, možemo da primetimo da će izdavač ubaciti 2v2 Gunfight mod, još mapa za multiplejer i modova, nova oružja i novi Zombi mod. Vidimo i nešto što su kraetori nazvali ‘’classified warzone experience’’ ali ne možemo da pretpostavimo koji novi doživljaj ćemo dobiti u Warzonu. Jedno je sigurno, Warzone će podržavati i Modern Warfare iz 2019. i novi Black Ops Cold War tako da očekujemo da igra prebaci dosadašnjih 80 miliona skidanja

Ove nedelje Activision je izbacio na svom blogu načine na koje ćemo moći da delimo sadržaje, levelujemo se, koristimo oružje i opremu i komuniciramo u ova tri naslova koji će od 13. Novembra, kada Black Ops izađe, postati jedna destinacija za sve CoD fanove. 

I pored svih noviteta igra će i dalje biti veoma zdepasta za vaše hard-diskove. Pucačina zahteva oko 95GB na konzolama prethodne generacije a na novim biće još veća. Očekuje se da rezervišete oko 135GB na PS5 i Xbox Series X/S diskovima. Kada se setimo da sledeće godine treba da dođe nova mapa u Warzone koja će nositi atmosferu hladnog rata, da li to znači da će za igru trebati preko 300GB?

Call of Duty: Black Ops Cold War izlazi 13. novembra za PC, Playstation i Xbox konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top