PC

Nova Battlefield igra potvrđena za 2021. godinu, biće “ogromnih razmera”

Dok traje najduži period čekanja između dve Battlefield igre, Electronic Arts je rešio da u najnovijem finansijskom izveštaju popriča malo o planovima za budućnost kompanije i same franšize.

Kao što je naznačeno ranije, Battlefield 5 naslednik će se pojaviti tokom naredne godine, s tim što je sada iznet konretni plan da igra izađe u susret prazničnoj sezoni, odnosno krajem druge polovine 2021. Na igri radi DICE, po običaju, a naziv igre još uvek nije otkriven javnosti, sa planiranim predstavljanjem za proleće naredne godine.

Ono što je naglašeno od strane direktora kompanije, Endrua Vilsona, je da će novi Battlefield biti ogromnih razmera. To je moguće zahvaljujući naprednim tehnologijama koje poseduju nove konzole, što će dozvoliti veliki skor u grafičkim detaljima. To će se verovatno odraziti i na broj igrača, pa bi u Battlefield maksimalna cifra od 64 igrača po meču sa Battlefield 2021 mogla biti probijena, kao što se i govori u glasinama.

Što se tiče ostalih noviteta kompanije Electronic Arts, za narednu fiskalnu godinu, u trajanju od aprila 2021. do marta 2022. godine, u planu je izdavanje 6(i više) naslova koji će biti dostupni next-gen konzolama. O tim igrama nije pruženo mnogo detalja, osim potvrde da se među njima nalazi i novi Need for Speed.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top