PC

Take-Two doneo rezultate prodaje za prošli kvartal, NBA 2K21 uprkos kritikama prodao 5 miliona kopija

Kompanija Take-Two je objavila brojeve koje beleže neki njihovi naslovi a selekciju ubedljivo predvodi GTA 5 sa preko 135 miliona prodatih kopija na svim platformama. Zanimljivo, brojka se nije promenila u odnosu na onu od pre 3 meseca.

Prodaja je svakako oslabila zbog besplatnog darivanja na Epic Games Store, a pojačanje distribucije za GTA 5 se očekuje naredne godine, kada će biti objavljena verzija za Playstation 5 i Xbox Series X konzole.

Što se tiče ostalih naslova, Red Dead Redemption 2 takođe se jako dobro prolazi u digitalnim i realnim prodavnicama a do sada igra je prodata u 35 miliona primeraka.

Čak je i zloglasni i mnogo kritikovani NBA2k21 uspeo da skupi 5 miliona zainteresovanih korisnika tako da će mikrotransakcije(i reklame) definitivno opstati u ovom naslovu, jer zašto menjati proizvod kada ostvaruje dobru prodaju.

Ostali naslovi koji slede veliku trojku su The Outer Worlds koji je premašio 3 miliona primeraka, trilogija čuvenog naslova o opasnim momcima iz Izgubljenog Raja, Mafia, je prodala 2 miliona zajedno sa Definitive edicijom a simulacija golfa PGA Tour 2k21 je prikupio interesovanje milion kupaca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top