PlayStation 5

Playstation 5 će prikazivati tačno vreme koje ste proveli u nekoj igri

Sony je napokon odlučio da posluša želje vlasnika PS4 i doda u konzolu nove generacije merač koji pokazuje koliko ste sati proveli igrajući igre iz vaše kolekcije. Konačno će i vlasnici Playstationa moći da se hvale prijateljima koliko su sati utrošili oštreći svoje umeće u određenoj igri.

Novitet će dakle funkcionisati slično kao Steam koji pamti koliko vremena ste igrali igru, koje ste igre prethodno igrali kao i kad ste ih poslednji put upalili. Čak i stare PS4 igre će biti podržane, tako da ćete konačno moći da saznate u kojoj omiljenoj multiplejer igri ste se najduže zabavili.

Vreme učitavanja neće značajno povećati ono provedeno u igri, pošto Playstation 5 igre učitava brzo, i to veoma brzo.

Čudno je što Sony nije do sada implementirao sličnu funkciju ali hej, bolje ikad nego nikad.

Playstation 5 stiže uskoro kod nas, već 19. novembra, a za više vesti o novoj generaciji kliknite ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top