Filmovi-Serije

Halo TV serija dobila novu-staru Kortanu

Pored Halo Infinite, igre koja trenutno ima problema u razvoju, fanovi franšize mogu da se raduju i potpuno novoj seriji koja je u produkciju ušla od 2018. godine.

Nedavna promena glumačke postavke u seriji će za razliku od  mnogih drugih biti sa radošću prihvaćena od strane fanova. Glumica koja je prihvatila ulogu Kortane i doktorke Ketrin Helsi, Nataša MekElhon, zbog poremećaja u rasporedu snimanja drugih projekata neće biti u mogućnosti da ispuni obe uloge.

Pročitajte još: Nadolazeće serije po video igrama

Produkcijski tim Halo serije je stoga odlučio da pronađe drugog glasovnog glumca koji će pozajmljivati glas čuvenom karakteru Cortana. Na radost mnogih, to će sada biti ista glumica koja je pozajmljivala glas ovom plavolikom karakteru u igrama, Džen Tejlor.

Ona je u svim igrama serijala glumila kao Kortana, a takođe će se pojavljivati i u Halo Infinite. Ovo je odlično po kvalitet serije, pošto zbog  iskustva Tejlorova dobro poznaje karaktera kojem će(ponovo) pozajmljivati glas.

Za sada očekujemo da Halo serija sa emitovanjem počne negde tokom naredne godine, osim ako aktuelna pandemija nije značajnije uticala na samu produkciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top