Filmovi-Serije

Mortal Kombat film odložen do daljeg

Pandemija je ozbljno udarila filmsku industriju i produkcije se odlažu gotovo svakodnevno. Pored novog filma Kristofera Nolana, Tenet, ove godine se skoro ništa nije prikazivalo u bioskopima. Tod Garner, producent filma Mortal Kombat, odgovorio je radoznalim obožavateljima na socijalnim mrežama da ne drže dah predugo jer je sinimanje filma, koje je trebalo da krene ovog marta odloženo do daljeg.

Još prošle godine smo saznali da je film na temu Mortal Kombata u pripremi i da se premijera planira za mart 2021, ali pandemija je imala druge namere. Producent je izjavio da nećemo dobiti datum izlaska ni trejler sve dok se bioskopi ponovo ne otvore.

Ipak nije sve tako crno za obožavaoce krvavog sporta. Najavljena je nova verzija igre pod nazivom Mortal Kombat: Ultimate Edition koja će sadržati sve DLC-ove i dodatne sadržaje a trebala bi da izađe 17. novembra.

Kad god film bude spreman, dočekaćemo ga sigurno širom otvorenih ruku. Oba filma (a više drugi deo) koja su izašli na ovu temu devedesetih godina su toliko loša, da se posle više decenija i dalje budim znojav, dok mi užasni specijalni efekti igraju ispred očiju i progoni me užasna gluma i scenario. Ako nikad niste imali prilike, obavezno pogledajte neke scene na jutubu, da podelim patnju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top