PlayStation 5

Igrači sami menjaju boje i izgled svojih Playstation 5 konzola

Iako još od ranije postoje glasine o mogućnosti takozvane “kastomizacije” Playstation 5 konzole, opcija za promenu sporednih panela u vidu drugačijih boja i motiva još uvek nema.

Britanska firma koja je želela da prva pruži šansu za promenu dizajna ove konzole dobila je nalog za gašenje od strane Sonija, a japanska kompanija je rekla kako neko vreme nakon izlaska neće biti dostupni drugačiji dizajn konzole. Tako su igrači ostali prepušteni sami sebi, zbog čega su uzeli stvar u svoje ruke.

Kreativni igrači, koji su ujedno bili dovoljno brzi da ugrabe Playstation 5, sami menjaju klasičnu belu boju konzole u nešto dopadljivije, kao što je recimo crna boja. Jedan korisnik se na redditu pohvalio kako je stranice konzole obložio zaštitnim slojem farbe koja ima svojstva gume, što je konzoli dalo prilično dopadljivu mat-crnu boju.

Sa druge strane, jedan korisnik Reddita je tehniku oblaganja automobila zaštitnim slojem vinila primenio i kod svog novog mezimca, zbog čega konzola izgleda prilično zanimljivo sa višekoloritnom paletom boja u zavisnosti od svetlosti u prostoriji.

Naravno, prisutni su i fanovi koju su konzolu iz bele preobratili u neku drugu boju, kao što je recimo crvena(ispod).

Sve ovo izgleda prilično zanimljivo, i jedva čekamo da vidimo šta su fanovi još osmislili kako bi Playstation 5 na policama izgledao zanimljivije. Barem dok sam Sony ne predstavi zvanične dodatke.

My custom PS5🔥 from PS5

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top