PC

Duhovni naslednik Doom i Quake igara – BUTCHER – besplatan na GOG-u

GOG ponovo ima nešto besplatno u ponudi, što će garantovano oduševiti fanove originalnih Doom i Quake naslova iz 90-ih godina.

Reč je 2D platformer Butcher, koji će ponuditi solidnu količinu izazova igračima. Vi ste u ulozi negativca, kiborga koji za cilj ima zbrisanje čitave ljudske rase, za šta na raspolaganju ima solidnu količinu oružja, zajedno sa testerom.

Igre je besplatna još oko 24 časa, sve do 18. novembra u 15 časova po našem vremenu tako da trk na ovaj link i preuzmite igru Butcher što pre. Procedura je izuzetno prosta i igra će biti vaša kroz par klikova, potrebno je samo na početnoj stranici kliknuti na “GET IT HERE”. Najbolje od svega je što ona i nakon promocije ostaje zauvek u vašem vlasništvu.

Ako ste za još gejminga za DŽ, podsećamo vas da je na Epic Games Store besplatna “kucačina” Textorcist.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top