Nintendo Switch

Nintendo vraća u život svoju najstariju konzolu

Kompanija Nintendo je sa Switch konzolom ubola premiju, ovo je već duži period najprodavanija konzola na tržištu, a predviđanja otkrivaju da će se ona tokom predstojećih praznika prodavati bolje od novih Playstation 5 i Xbox Series X konzola.

Međutim, stari dobri Nintendo je pripremio nešto i za nostalgičare, pošto svoju praktično najstariju konzolu vraća u život. Game & Watch konzola, koja se pojavila 80-ih godina prošlog veka, vraća se kao osveženo izdanje među igrače željne da Super Mario igre zaigraju na izvornom sistemu.

Game & Watch serija konzola koja je dolazila sa samo jednom preinstaliranom igrom i bila je konzola koja je postavila temelje za još popularniji Game Boy sistem, a kao što joj ime govori služila je i kao sat.

Modernizovana verzija Game and Watch konzole se takođe može koristiti kao sat, dolazi sa USB-C priključkom za punjenje, ekranom u boji, dok je očuvan originalni dizajn sa dominantnom crvenom i zlatno žutom bojom. Tri igre će biti dostupne na ovom sistemu, originalni Super Mario Bros, pa Super Marios Bros: Lost Levels i Ball, igra o žongliranju.

Konzola je u pojedinim regijama već dostupna za kupovinu, ali sa izuzetno ograničenim brojem uređaja po ceni od 50 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top