PC

Capcom radi na Street Fighter 6, otkrivaju procureli podaci

FOTO: Capcom

Još nismo završili sa terabajtom procurelih Capcom podataka, a sada nam stiže možda i najveće iznenađenje do sad. Na tviteru, jedan korisnik je objavio email koji sadrži informacije o 3d modelima na kojima developeri rade a na prvi pogled primećujemo da naslov koji se pominje je Street Fighter 6. 

Peti deo tabačine izašao je pre više od četri godine tako da nije veliko iznenađenje da Capcom radi na novom nastavku, ali kada ćemo ga tačno dobiti? Ta informacija za sada nije procurela ali možemo da vidimo da studio planira da igru izbaci na većini platformi, dok će korisnici Switch-a izgleda morati da se strpe. 

Procureli podaci su nas informisali o projektima koji su tek u izradi ali i o projektima koji su odavno završeni, tako da svašta možemo da očekujemo. Do sada smo saznali da Resident Evil Village izlazi u aprilu, kao i da nadolazeće Monster Hunter igre nisu Switch ekskluzive.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top