PC

War Thunder prešao na novu verziju endžina sa boljom grafikom

FOTO: Gaijin Entertainment

Velika promena stigla je za obožavatelje ratne simulacije War Thunder u vidu dugo očekivanog “New Power” ažuriranja.

Ono što je najznačaniji dodatak jeste potpuno novi endžin, 6.0 verzija Dagor endžina tačnije, koji je doneo poboljšanu grafiku. Poboljšanja se pre svega tiču neba i oblaka koji izgledaju realističnije, dodate su potpuno nove animacije za eksplozije, a i vatra je takođe poprimila realistične osobine zahvaljujući osveženoj fizici.

Destrukcija vozila i letelica izgleda još uverljivije, sa detaljno prikazanim kontaktom granate i metalnog oklopa i drugih sličnih detalja.

Kao da sve to nije dovoljno, War Thunder je dobio još 15 novih borbenih letelica, 14 tenkova, nosače letelica i borbene brodove zajedno sa novim lokacijama. Developer Gaijin Entertainment se pozabavio i raznim ispravkama i balasiranjem kako bi iskustvo načinio što prijatnijim i eventualno privukao nove, ali i stare igrače.

VIše o novinama možete pročitati na zvaničnom sajtu, a kako osvežena grafika izgleda na delu možete videti u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top