PC

Electronic Arts izgleda planira da donese još jednu fudbalsku igru

FOTO: Electronic Arts

Electronic Arts je nedavno registrovao naziv za potencijalno novi naslov koji sprema. Naziv te igre je Fury Soccer, što rasplamsava maštu fanova ovog izuzetno popularnog sporta.

To bi lako mogao biti neka potpuno nova fudbalska igra koja će igračima dati oduška od FIFA simulacija sa gejmplejom gde realistična fizika nije toliko važna. Ako pustimo mašti na volju, ovo bi mogla biti neka otkačena igra i dugo očekivani konkurent za Rocket League, sa izmenjenim pravilima i arkadnim pristupom u igranju.

Sa druge strane, to bi mogao biti i neki dodatni mod igranja za postojeće FIFA igre, koji bi pružio nešto drugačije u odnosu na standardne modove koji se svake godine nalaze u ponudi. Svašta je moguće, tako da je sve ovo potrebno uzeti sa rezervom dok EA ne načini zvaničnu najavu.

Naravno, pošto se radi samo o “trejdmarku”, mala je verovatnoća da ćemo o igri čuti u skorije vreme, ali će biti zanimljivo videti o čemu je zapravo reč.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top