PC

Novi gejmplej video za Cyberpunk 2077 je tu!

FOTO: CD Projekt Red

Nakon što je na Night City Wire događaju prikazan trejler posvećen ko-protagonisti Džoniju Silverhendu, zajedno sa još detalja i samim Kijanu Rivsom, stigao je i dugo očekivani gejmplej trejler za Cyberpunk 2077.

Gejmplej nudi od svega po malo, u zavisnosti od toga koju vrsti života igrači odaberu, od čega će zavisiti i sa kojim se likovima družite. U trejleru možemo videti i stablo veština koje nudi gomilu opcija. Kao da svo već prikazano oružje nije dovoljno.

U videu je otkriveno i kako su protagonista V i Silverhend našli sebe i šta će sve morati da učine kako bi mrtvi roker sproveo svoju osvetu. Biće vidimo dosta opcija za kastomizaciju odela, luksuznog života i raznih načina za utrošak prljavo zarađenog novca. Naravno, biće i nevinih radnji za tako nešto, kao što je uživanje u rolerkosteru.

Sada čekamo da prođe još dvadesetak dana i da Cyberpunk 2077 konačno izađe pred igrače. Eh, da samo nije odložen

Uživajte u narednih 5 minuta:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top