PC

Skrivene tajne u Demon’s Souls nagoveštavaju Metal Gear Solid Remake

FOTO: Konami

Izgleda da prva Playstation 5 ekskluziva ima da ponudi dosta više od borbe za izuzetno snažnim neprijateljima u Remake izdanju.

Čini se kao da Demon’s Souls Remake skriva i nagoveštaj(tizer) za naredni projekat na kojem će raditi studio Bluepoint Games. Igrači su na jednoj od lokacija u igri naišli na neobičan krik koji nikako ne pripada samoj igri, a oni sa dobrim sluhom provalili su da je reč o Rexu, oružju antagoniste iz prvog Metal Gear Solid.

To je pokrenulo niz glasina da bi sledeći projekat mogao biti rimejk upravo Metal Gear Solid igre, a čak je i sam developer pozvao na “simfoniju glasina”. Pored samog urlika, tu su i skrivena vrata koja do sada nisu otvorena, iako su mnogi igrači pokušali na razne načine.

Vrlo je verovatno da se vrata ne mogu otvoriti od strane igrača, već su tako namerno stavljena u igru, da se otvore kada za to dođe vreme. Fanovi misle da se baš iza tih vrata krije rešenje misterije o Metal Gear Solid Remake.

Sa druge strane, glasine o rimejku ove kultne špijunske igre postoje od ranije, od prošle godine tačnije kada je Bluepoint objavio misteriozni tvit u kojem su nagoveštena “dva slatkiša”, a izgleda da je jedan od njih bio Demon’s Souls Remake, a druge će biti Metal Gear Solid, ako je ovo tačno.

Remake kultne prve MGS igre bi privukao veliki broj fanova na kupovinu Playstation 5 konzole, pošto će i to verovatno biti ekskluziva, pogotovu pošto Sony planira da Bluepoint Games kupi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top