PC

Annapurna Interactive zajedno sa avanturom 12 Minutes odložila još 2 igre

FOTO: Annapurna Interactive

Još odlaganja igara dolazi od strane izdavača Annapurna Interactive. U zvaničnoj objavi je otkriveno da tri igre dobijaju pomeranje datuma izlaska, a među njima se našla i narativna avantura koju sa nestrpljenjem očekujemo – 12 Minutes.

12 Minutes je igra sa prilično bogatom glumačkom postavkom i govori o čoveku zarobljenom u vremenskoj petlji koja traje samo 12 minuta, nakon čega se vraća na početak. Igrači za taj period imaju šansu da se oslobode, a u tome pomaže iskustvo iz prethodnih pokušaja.

Druga odložena igra je The Artful Escape je igra o fanovima rok muzike sa neostvarenim snom učešća u bendu sa dosta psihodeličnih elemenata. Tu je i Last Stop, igra posvećena narativu koji pripada žanru drame i planirana je kao antologija.

Sve tri igre su odložene za 2021. godinu, bez konciznijih datuma, tako da ne znamo kada ih tačno možemo očekivati, što je šteta, pogotovu za 12 Minutes.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top