PC

CrossfireX odložen za 2021. godinu

FOTO: Smilegate/Xbox Game Studios

Verzija igre Crossfire koja je u pripremi za zapadno tržište kao CrossfireX ipak neće izaći ove godine, već je odložena za narednu godinu.

Odlaganje dolazi zbog negativnog uticaja pandemije korona virusa na razvoj igre, što se odrazilo i na veliki broj drugih developera. U zvaničnoj objavi je napomenuto da će dodatno vreme omogućiti developerima da pripreme kvalitetan sadržaj za igrače na Xbox konzolama i PC-u.

CrossfireX na zapad dolazi zahvaljujući Majkrosoftu, i biće dosta obogaćen od verzije dostupne u Kini, pošto je pored lokalizacije u pripremi i specijalna singlplejer kampanja na kojoj radi studio Remedy Entertainment, kreatori Max Payne igara.

Nove detalje o samoj kampanji dobili smo sredinom godine, kada je prikazan trejler sa ključnim ličnostima i detaljima priče, ali ćemo mi na zapadu morati da se strpimo još malo da zaigramo “kineski kanter”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top