PC

Cyberpunk 2077 sistemski zahtevi osveženi dodatnim podešavanjima za nivoe detalja i ray-tracing

FOTO: CD Projekt

Iako u septembru nismo ni slutili da bi Cyberpunk 2077 mogao biti ponovo odložen, CD Projekt Red je još tada otkrio zvanične sistemske zahteve, ali oni članovima PC zajednice nisu pružali dovoljno detalja.

Prvobitni sistemski zahtevi su bili samo minimalni i preporučeni, ali igrači nisu znali za koji je to kvalitet grafike i rezoluciju prikaza bilo namenjenjo. Sada je poljski developer odlučio da zađe dublje u detalje Cyberpunk 2077 sistemskih zahteva i otkrio je kakav hardver je potreban za igranje na high, ultra i ray-tracing detaljima.

Minimalni i preporučeni sistemski zahtevi za 1080p rezoluciju se nisu menjali od septembra, a lista je dopunjena sa grafičkim karticama RTX 2000 i 3000 serije, kako bi igrači mogli igrati u višoj rezolucji i sa ray-tracingom na srednjim i ultra detaljima.

70GB prostora ostaje među svim zahtevima, što je i dobra stvar, s tim da će biti potrebno koristiti SSD kako bi izvukli maksimum iz igre.

Što se tiče drugih vesti vezanih za Cyberpunk 2077, na nedavno održanom Night City Wire događaju smo imali prilike da vidimo neke nove detalje o Džoniju Silverhendu, kao i raznovrsni novi gejmplej trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top