PC

Raj za oči – Ovako Cyberpunk 2077 izgleda “na maks” u 4K rezoluciji

Nedavni Night City Wire događaj je doneo dosta novih detalja o Cyberpunk 2077, ali još nešto novo smo imali prilike da vidimo nakon samog događaja.

To je kako Cyberpunk 2077 izgleda sa svim podešavanjima na maksimumu, sa uključenim ray-tracing detaljima i u 4K rezoluciji. Video dolazi putem zvaničnog kanala kompanije Nvidia, koja je svog pulena iz RTX 3000 serije grafičkih karti koristila za dostizanje ovih detalja.

RTX 3080 grafička se i nalazi među preporučenim grafičkim karticama za one koji žele da uživaju u igri na koju toliko dugo čekaju. U ovom videu su uključene sve finese – ambijentalna okluzija, refleksije, senke, iluminacija i ostalo.

U videu ujedno možete čuti i par komentara u vezi sa bogatim detaljima u igri od strane developera, a na ovom linku možete pronaći osvežene sistemske zahteve, ako niste uspeli da dospete do RTX modela.

Uživajte

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top