PlayStation 4

Jedno od obeležja grada Njujorka uklonjeno iz Spider-Man: Miles Morales

FOTO: Insomniac Games

U naporima da developeri donesu igre koje su što vernije kreirane, u njima se često nađu razni objekti i obeležja stvarnog života, ali ponekada i izostanu.

Na primer, autorska prava su razlog zbog kojeg je jedna zgrada “nestala” iz Playstation ekskluzive Spider-Man: Miles Morales. Ovaj naslov je bio veliko unapređenje u odnosu na originalnu Spider-Man igru iz 2018. godine, sa dosta novog sadržaja, ali Krajsler zgrada, najveće obeležje grada Njujorka nije prisutno u ovoj novoj igri zbog novih vlasnika.

Oblakoder je bio pristan u svim prethodnim Marvel igrama, kao i u onoj iz 2018. godine, ali je sa dolaskom novog vlasnika, SIGNA Holding grupe, 2019. godine stvar izmenjena. Insomniac Games nije postigao dogovor sa novim vlasnicima zbog čega ovo obeležje Velike Jabuke nije pristutno za Spajdija.

Developeri su objasnili da im je želja bila da što više građevina i drugih elemenata iz stvarnog života uključe u igru, kako bi igrači imali potpunu imerziju, ali u slučaju Krajsler zgrade izgrađene još tokom 30-ih godina prošlog veka to jednostavno nije bilo moguće.

To neće značajno uticati na odluku igrača da uskoče u superherojsko odelo, a oni željni ove građevine mogu zaigati Spider-Man iz 2018. godine koji je do sada prodat u preko 20 miliona primeraka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top