PC

Epic Games uvodi mesečnu pretplatu u Fortnite

FOTO: Epic Games

Kada se neka igra na tržištu pojavi kao besplatna, njeni developeri imaju praktično neograničene opcije za naplaćivanje unutar igre.

To su uglavnom mikrotransakcije i loot kutije, a sa popularizacijom Battle Royale žanra stigao je Battle Pass, paket sadržaja koji se sezonski smenjuje za koji je iznova potrebno izdvojiti 10$.

Battle Pass se uglavnom smenjuje na period tri i više meseci, a igračima taj sadržaj nije garantovan, već moraju igrati kako bi ga stekli. Ovaj sistem je popularizovao Fortnite: Battle Royale, igra kompanije Epic Games, koja je sada došla do ideje kako da igračima pruži još sadržaja u zamenu za njihov novac.

To je Fortnite mesečna pretplata. Igrači koji žele da se u odnosu na ostale uzdignu bogatijim skinovima i drugim pogodnostima trebaće da na svakih 30 dana izdvoje po 12 dolara. Zauzvrat se dobija pristupn Battle Passu, 1000 V-Bucksa i ekskluzivni skinovi. Prvi paket eskkluzivnih skinova možete videti na fotografiji iznad.

Fortnite Crew pretplata je dosta skuplji paket od inicijalne propusnice koje vas košta samo 10 dolara u trajanju od nekoliko meseci. Oni igrači koji će biti u mogućnosti da izdvoje po 12 dolara svakog meseca dobiće zauzvrati i titulu ekskluzivnosti u igri, pošto će ti skinovi biti dostupni samo pripadnicima Fortnite Crew grupe i neće se nikada prodavati u shopu.

Fortnite Crew pretplatnički program počinje sa radom od 2. decembra, kada počinje 5. Fortnite sezona.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top