Filmovi-Serije

Mila Jovović dolazi sa filmskim dodatkom u Monster Hunter World: Iceborne

FOTO: Tencent Pictures

Capcom je kompanija koja voli da organizuje razne kolaboracije u svojim igrama tako da ništa nije čudno što ćemo ovog decembra moći da igramo sa Milom Jovović u popularnoj Monster Hunter World igri.

Kao što je to bio slučaj sa prethodnim saradnjama, novi sadržaj dolazi kao Event Quest koji će biti dostupan određeno vreme korisnicima Iceborne-a na svim platformama. Kvest je sačinjen iz dva dela, a u prvom ćete se boriti protiv Crnog Diablosa. Nakon toga, na crtu ćete izaći Greater Rathalosu. Oba kvesta možete jedino sami da igrate a potreban vam je i Master Rank (MR1 ili veći).

Kada pređete ove misije, imate šansu da dobijate slojeviti oklop i specijalnu opremu. Oklop je posebno zanimljiv jer vas transformiše u Artemis (ime karaktera kojeg Mila tumači u filmu), mada postoji imogućnost i da napravite Artemis komplet. Glumica je pozajmila glas karakteru u igri a obe misije moguće je igrati između 2. I 4. decembra.

Ako vam ovaj DLC ne zvuči primamljivo, možete i da uđete u igru od 27. Novembra do 2. decembra i dobijete dosta sitnih predmeta koji su nažalost samo dobri za jednu upotrebu. Ja, sa druge strane, jedva čekam da uskočim motorom kroz prozor crkve i raznesem čudovište dok radim zvezde unazad. Ili je to neka druga igra?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top