PC

Objavljeno prvo poređenje grafike između PS4 Pro i PC verzije Cyberpunk 2077

FOTO: Youtube Screenshot

Nakon što se Cyberpunk 2077 gejmplej sa Playstation 4 konzole pojavio u javnosti zahvaljujući procurelim kopijama igre, CD Projekt Red je rešio da gejmplej na Sonijevim konzolama ozvaniči. Tako smo dobili uvid u PS4 Pro i PS5 verziju Cyberpunk 2077.

U videu koji traje oko 6 minuta, prikazano je pustinsko okruženje Noćnog grada, kao i malo akcije. Zahvaljujući ovom gejmplej klipu, entuzijasti su kreirali specijalni video u kojem se prikazuje poređenje kvaliteta grafike između PC i PS4 Pro verzije.

Kao što možete zaključiti, radi se o poređenju na osnovu zvanično prikazanih gejmplej klipova od strane CD Projekt Reda, dok ćemo na ono pravo morati da sačekamo barem do izlaska igre 10. decembra.

Što se tiče klipa ispod, PC verzija izgleda značajno bolje u odnosu na PS4 Pro verziju igre od samih tekstura pa sve do senki i osvetljenja. Na računaru sve izgleda oštrije, bolje obojeno, što je dobar znak za pripadnike PC master rase. Videa sa poređenjem između PS5 verzija i PC-a trenutno nema.

Ovo u neku ruku i ne čudi, pošto PC verzija ipak poseduje dosta tehnologija koje obogaćuju kvalitet grafike, poput ray-tracinga, ambijentalne okluzije i sličnog.

Za užitak u svim grafičkim detaljima koje Cyberpunk 2077 ima da ponudi trebaće vam prilično moćan hardver, što možete videti u osveženim sistemskim zahtevima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top