PC

CD Projekt uverava da Cyberpunk 2077 izlazi 10. decembra

Izgleda da investitori kompanije CD Projekt baš i ne veruju u novi datum izlaska za Cyberpunk 2077. Njihovo poverenje je poljuljano kao kod samih fanova zbog mnogih odlaganja, pre svega ovog nedavnog nakon što je najavljen ulazak u gold fazu.

U najnovijem finansijskom izveštaju rukovodstvo poljske kompanije uverava investitore da Cyberpunk 2077 definitivno izlazi 10. decembra. Sumnje svakako postoje, pošto je CD Projekt Red ove godine Cyberpunk odložio nekoliko puta. Datum izlaska je iz aprila pomeren za septembar, pa potom na novembar i na kraju smo dobili decembarski.

Pošto meseca u godini više nema, zabrinutost se javlja da će Cyberpunk 2077 izaći 2021. godine, što je brzo bilo opovrgnuto. Sada se čvrsto govori da Cyberpunk izlazi početkom decembra, a u samom finansijskom izveštaju stoji da 10. decembar kao datum izlaska, tako da to znači kao dodatna potvrda.

Neki srećnik je do kopije CP 2077 došao ranije, pa je to podelio kroz 20 minuta PS4 gejmpleja, a što se skorašnjih vesti tiče očekuje nas i preko 175 sati sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top