PC

Insajder otkriva da “Battlefield 6 nije ono što fanovi žele”

FOTO: EA

Pored toga što je zvanično najavljen, Battlefield VI je naslov o kojem se zna jako malo detalja. Mahom smo putem glasina saznali da će biti prisutna velika promena u franšizi i pokretačkom endžinu, pošto će biti omogućeno 128 igrača u mečevima.

Sada od jednog insajdera industrije stiže prilično zabrinjavajuća objava za obožavatelje. Anton Logvinov, vođa FXA studija, koji je ujedno prvi otkrio da Horizon Zero Dawn dolazi na PC, sada navodi da “Battlefield 6 nije ono što igrači žele”. Dodatni detalji zašto bi to bilo slučaj nisu pruženi, ali je navedeno da igra radi lepo.

Ne znamo tačno na šta se misli, ali je možda reč o samoj radnji igre. Fanovi već duži period mole za Bad Company 3, dok je moguće da sada EA menja pristup sa nekim futurističkim naslovom. Možda je i sama srž igre promenjena, sa drugačijim tempom igranja ili nekim sličnim elementom. Naravno ovo su samo pretpostavke i pošto se radi o glasinama sve moramo uzeti sa rezervom

Odgovor na ovaj komentar insajdera dao je Tom Henderson, drugi insajder koji ima bliske veze sa kompanijom ELectronic Arts. On veruje da će promene koje Battlefield 6 donosi biti dobre za fanove. Tom naglašava da zabrinutost postoji zbog problema koje je Battlefield V imao, ali i da nema potrebe za brigom.

Ostaje samo da sačekamo proleće i zvanično otkrivanje, kada će svakako biti više zvaničnih detalja o novinama koje će BF6 uvesti u serijal.

Battlefield 6 bi se trebao pojaviti tokom 2021. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top