PC

Multiplejer za Watch Dogs Legion stiže tek naredne godine

FOTO: Ubisoft

Nažalost, moraćemo da sačekamo 2021. godinu kako bi delili londonske avanture sa prijateljima, iako je Ubisoft obećao da će multiplejer opcija u Watch Dogs Legion biti dodata trećeg decembra. Studio je objavio da žele primarno da se fokusiraju na ažuriranje igre i rešavanje gračkih problema kako bi igrači lakše uživali u multiplejeru kad izađe. Ovo i nije toliko loša ideja, jer je naslov bio zaražen bagovima i igra nije bila stabilna tokom igranja.

Ažuriranje koje treba da stigne ove nedelje trebalo bi da ispravi dobar broj grešaka i neočekivana izbacivanje igrača iz igre, a možda će nam nedostajati leteća kola i karakteri koji kontroliše kompjuter bez kože. Dolazi i dugme za manuelno sejvovanje igre tako da će još jedna iritantna komplikacija biti ispravljena.

Iako multiplejer dolazi početkom sledeće godine, neće ni kraj ove godine proći tiho u haotičnom Londunu iz bliske budućnosti. Ubisoft je objavio da će brojna tehnička poboljšanja biti implementirana u igru, da će rešiti problem sa sejvovanjem i povećati perfomanse igre na novijim grafičkim kartama. Velika je šteta što nećemo uskoro moći da širimo anarhiju sa prijateljima po Londonu ali makar ćemo uskoro dobiti mnogo stabilniju igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top