PlayStation 4

Otkrivene besplatne igre za PS Plus pretplatnike u decembru(PS4 i PS5)

Poslednji mesec u ovoj turbilentnoj 2020. godini je pred nama, a kao što je ustaljeno, Sony je predstavio najnoviji paket igara besplatnih za Playstation Plus pretplatnike.

Velika promena u odnosu na ranije mesece je dodatak još jedne platforme – Playstation 5 konzole. Igrači na novoj konzoli koji su se pretplatili na PS Plus imaju specijalni paket dobrodošlice u vidu 20 igara, najboljih sa Playstation 4 generacije. A sada dobijaju i pojačanje.

Od 1. decembra za PS4 u ponudu stiže luda akciona avantura Just Cause 4 i multiplejer pucačina koja je naišla na slabo startno interesovanje – Rocket Arena. Worms Rumble premijerno izlazi 1. decembra, a igrači na Playstation konzolama će imati priliku da potpuno besplatno zaigraju ovu igru. Worms Rumble je besplatan za PS4 i PS5 korisnike.

Ponuda ovih besplatnih igara traje sve do 4. januara, taman da se izigrate za praznike. Ako još uvek niste, preuzmite paket besplatnih PS Plus igara za novembar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top