PC

Slobodna radna mesta u Ubisoftu otkrivaju potencijalni Rocksmith nastavak

FOTO: Ubisoft

Ubisoft je ove godine prestao da izbacuje DLC-ove za igru koja nas uči da sviramo žičane instrumente, Rocksmith Remastered. Naslov je uživao retku pažnju od kreatora jer je studio punih pet godina ažurirao igru. Da li možemo da očekujemo onda da stiže sledeći nastavak muzičkog alata? Proverom slobodnih radnih mesta na Ubisoftovom sajtu primećene su interesantne odgovornosti koje se zahtevaju od budućih radnika na poziciji transkripcionista za gitaru i bas.

Neke od ogvoronosti koje kompanija zahteva od radnika na ovoj poziciji su mapiranje tempa u audio datotekama, proveravanje nota i odgovorna vokalna transkripcija i pažnja na detaljima, analiziranje pesama kako bi se indentifikovala i procenila podešavanja gitare i slično. Ostali oglasi za posao traže producente, dizajnere korisničkog interfejsa, muzičke analitičare i testere a određeni opisi pozicija direktno pominju Rocksmith.

Ako studio zaista radi na novom Rocksmith nastavku, predpostavljamo da će igra posvetiti više vremena onlajn aspektu, kao što je onlajn multiplejer i dodavanju bubnjeva i vukala u gemplej. Možda i kratori ne žele da prelaze u deo igrališta koje je nekada pripadao Guitar Hero-u i planiraju da se koncentrišu na doživljaj sviranja samo jednog instrumenta. Nismo muzičari ali možemo da zasvirimo.

U međuvremenu, FUSER je nedavno objavljena igra koja pokušava da pronađe svoje mesto u niši muzikalnih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top